Skip to content

Aprinde dracu’ lumina

Ianuarie 21, 2009

window1

Locuiesc intr-o casa veche, cu bulina rosie. Sunt copaci mari in fata ferestrei, care nu lasa lumina sa intre, astfel incat ma trezesc mereu prea tarziu, cu senzatia ca e prea devreme. Mai sta aici o familie tanara, cu un copil mic si o catelusa. Cum copilul e mereu singur, principala lui ocupatie e sa se joace cu catelusa. E tragi-comic ce se intampla. Pentru ca baietelul este educat nu de parinti, ci de desenele animate, catelusa a devenit Super Robot Megatron. Pe holul casei vechi, langa camera mea, se aude dupa cum urmeaza…

Super Robot Megatron, pregateste-te de decolare, baiete!! *schelalaiala jalnica* Mai repede, baiete! Sunt pe urmele noastre! Lansare rachete laser! *schelalaituri mici si scurte* Super Robot Megatron, transformareeee in nava supersonicaaaa! *urlet disperat* Bravo, baiete, i-am exterminat! Bate palma! *maraituri infundate* Bate palma, baieteeee, iti spun!! *urlet prelung, de jale*

„ALEX? CE DRACU AI FACUUT??? Ai omorat-o pe Dolly!!! Uite, nu mai misca, NU AUDE!! Dolly, haide mama la doctor, sa-l lasam pe nesimtitu’ asta de baiat singur!”

Pe hol, langa usa camerei mele, micul tiran plange cu sughituri, timp de jumatate de ora. Nu exagerez. Dupa o ora, ma intalnesc cu familia la bucatarie si il intreb pe Alex: „N-ai fost prea cuminte azi, nu-i asa?” La care mama se uita la mine cu ochii mari si intreaba: „Cine?! Alex al meu?? Dar e cel mai cuminte baietel! Nu ma supara niciodata! Vino mami sa-ti dau un pupic, galushca mica!”

Acum Dolly este din nou Super Robot Megatron. Urla, plange, implora, zgarie, musca, maraie. Iar unchiul lui Alex, care „are grija” de el in lipsa parintilor, urla dintre perne: „Alex, ma doare capu’!! Alex, las-o in pace, ca ma doare capuuu’!!!” Super Robot Megatron, lansare spre pat, sa exterminam dusmanuuuul!

In acest timp, frunzele copacilor din dreptul geamului meu fosnesc teribil si neincetat, nelasand nici o raza de lumina. Si eu tremur din varii motive si ascult Bright Eyes.

Bright Eyes – Hit the Switch

Well, I need a break from the city again

I think I’ll ship myself back west

I got a friend there, she says, „hey, any time.

Monday September 17, 2007

Anunțuri
No comments yet

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: