Skip to content

Iar zic de barbati…

ianuarie 21, 2009

5e1e

Nu de toti. Ci de aia de care m-am saturat. De cei care pretind ca femeile sunt inferioare barbatilor, si dau ca exemple succesele altora.

M-am saturat de idiotul care n-a pus in viata lui mana pe o cratita, si care urla in gura mare ca cei mai buni bucatari din lume tot barbatii sunt.

Imi vine sa-l iau la bataie pe retardul care circula ca un dement pe strazi, provocand accidente la tot pasul, si care se bate cu pumnu-n piept ca barbatii sunt cei mai buni soferi, si ca femeile nu stiu sa tina volanul in mana.

Ma scarbeste betivul care sta in sant, dupa ce si-a tocat salariul pe bautura si sustine, cu gura stramba, ca barbatii sunt cei care-si intretin familia.

Si mai ales, ma dezgusta analfabetul care spune mereu si mereu ca toate geniile au fost de sex masculin, dupa care te intreaba daca ‘vi la o cafea?’, cu un singur i. ‘Te-n pizda ma-tii!!

Mda, si mai sunt aia care o sa comenteze revoltati entry-ul asta, dand citate din romane medievale, din vremuri demult apuse, de cand oamenii aveau creierul nu cu mult mai mare decat al unei gaini.

Acestea fiind zise, pot sa-mi traiesc linistita ziua, ramanand sa ma intalnesc mai tarziu cu niste barbati ce nu fac parte din categoriile de mai sus, slava Domnului!

Saturday September 15, 2007

Reclame
No comments yet

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: