Skip to content

Shit ou pas shit?

ianuarie 21, 2009
tags: ,

6801

Shit! Asta e trista concluzie pe care am tras-o, dupa ce am vazut Jeux d’enfants, acest film uimitor de supraestimat atat de prieteni de-ai mei, cat si de necunoscuti…Nu inteleg. Nu pot pricepe, dom’le, cum de toata lumea se extaziaza si-l priveste ca pe o sublima poveste de dragoste eterna!

Chiar nu vede nimeni ca e o poveste despre doi oameni cruzi si egoisti, care isi permit sa-si bata joc de sentimentele tuturor, inclusiv de sentimentele proprii?! Niste dementi care refuza sa vada, chipurile, ca se iubesc, si ii implica si pe altii in rahatul lor de viata, casatorindu-se, si irosindu-le partenerilor lor zece ani din viata aiurea..Dupa care decid ca nu mai pot unul fara altul..

Avem parte chiar si de o scena tipic hollywoodiana, cu ea urland deasupra lui, in ploaie: ” Nu ma parasi! Nu muri!” Blabla…Si cu el trezindu-se la comanda, intr-un mod pe care-l prevazusem din secunda unu a scenei…

De fapt, atunci cand sunt copii, sa zicem ca acest joculet al lor iti poate smulge un zambet de pe buze, dar cand devin adulti, cu greu mai reuseste sa te surprinda ceva in film…Fara subtilitati, plin de clisee…

Asaaa…deci se pisa pe bietii lor parteneri de viata, si te-ai gandi ca acum au tot timpul din lume sa fie fericiti, in egoismul lor de rahat! Dar nuuuu! Ei se gandesc sa se ingroape, romantic, in ciment! Ca doo mici ane ale lui manole! Fuck off, spoiled little brats!

Ca sa nu mai vorbim de personaje, emotii si scene foaaaarte putin credibile, trase de par…Plus inevitabila asemanare cu Amelie (de fapt, unicul avantaj, zic eu, al filmului..)

Deci ma intreb: cum a putut filmul asta sa fie atat de supraestimat??

 

Thursday August 16, 2007

Reclame
No comments yet

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: