Skip to content

Hai sa ne inveselim cu Biblia!

Ianuarie 22, 2009

9dc91

Pentru ca tot suntem la capitolul religie, si pentru ca am prins asa o pofta de a discuta pe marginea acestui subiect, spre disperarea si plictiseala voastra, o sa studiem cateva versete din Biblie, toate numai bune de dormit cu ele sub perna. Ia sa vedeeeem…Pentru aceasta seara, avem asa:

Una bucata instigare la razboi cu non-crestinii:

„When the Lord your God brings you into the land you are entering to possess and drives out before you many nations … then you must destroy them totally. Make no treaty with them, and show them no mercy. „(Deuteronomy 7:1-2)

Deci fara mila sa-i ucidem pe cei care au tupeul sa nu fie crestini, caci asta nu se pune la porunci incalcate. Ei, asta sa nu-mi spuna mie cineva ca Dumnezeu a zis-o! Numai un om putea fi intr-atata de intelept si iubitor fata de semenii lui.

Mai departe, avem o cerinta foaaarte interesanta, si anume:

„You may eat any animal that has a split hoof divided in two and that chews the cud. However, of those that chew the cud or that have a split hoof completely divided you may not eat the camel, the rabbit, or the coney. „(Deuteronomy 14:6-7)

Am si eu o intrebare simpla: DE CE? Ca asa i-a venit celui ce a scris asta, in dimineata in care s-a trezit? Il enervase un porc in ziua aia, si si-a zis: „Ha! Las’ ca-i arat eu! Trecem aicea la catastif sa-l manance lumea!”

Avem si un bonus cu crime, in caz ca nu ajungeau alea impotriva crestinilor.

„If a man also lies with mankind, as he lies with a woman, both of them have committed an abomination. They shall surely be put to death. Their blood shall be on them. „( Leviticus 20:13)

Si la final, un citat de-al domnului Bernhard Kuiper, care are o idee despre ce se intampla: „It should be made clear that in order to live a Christian life, any Christian must be able to discriminate and hate, because that’s what the Bible says”.

Nu-i asa ce draguta e ea, Biblia? Nu zic ca nu trebuie sa credem in ce vrem noi, ci doar ca nu trebuie sa-i lasam pe altii sa ne intoxice mintile si sa ne manipuleze. Poate ar fi cazul sa mai filtram si noi, nu sa luam totul de-a gata, cum ni se toarna, ca printr-o palnie…

Ar mai fi multe citate asemanatoare si, prin urmare, ingrozitoare, dar ma opresc aici deocamdata, ca m-am enervat destul.

LATER EDIT: Pentru ca lumea nu a fost satisfacuta de citatele mele, voi continua.
Chiar daca am citat din Biblia King James, nimeni nu poate nega ca in orice Biblie se afla pasaje impotriva homosexualitatii. Dupa atata iertare de saptezeci de ori sapte, totusi homosexualii vor fi pedepsiti, si nicidecum iertati. Asta in caz ca au pentru CE sa fie iertati…Deci foc si para peste orasele in care oamenii se iubeau nepotrivit.
In schimb, incestul nu reprezinta o problema in Biblie. Si aici vorbesc despre ce am citit chiar eu.
Dupa ce Lot se refugiaza cu cele doua fete ale lui intr-o pestera, acestea il imbata pe tatal lor si se culca cu el. Raman insarcinate si dau nastere popoarelor Amonitilor si Moabitilor. Si nici un fulger nu cade pe capul lor! Incredibil!!! Dumnezeu este perfect multumit de aceasta data, de faptul ca Lot si fetele lui, dupa ce au fugit din orasele populate de groaznicii homosexuali, au facut incest si au mai si dat nastere unor copii in urma incestului.

Cred ca e de ajuns deocamdata. Cine mai doreste astfel de povesti frumoase, n-are decat sa ceara. Am Biblia la dispozitie.

Dupa cum am mai spus mai sus, nu sustin ca Biblia e in intregime o carte rea si discriminatoare, ci doar ca, repet, poate ar fi cazul sa mai filtram si noi, nu sa luam totul de-a gata, cum ni se toarna, ca printr-o palnie…

Tuesday January 15, 2008
Anunțuri
One Comment leave one →
  1. radu fefceac permalink
    Decembrie 12, 2011 5:02 pm

    Pai deja se filtreaza. Nu poti spune ca crestinii se comporta conform citatelor de mai sus. Ceea ce e naspa. Era bine daca se comportau, aveam un motiv temeinic sa-i lichidam.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: