Sări la conţinut

Cum să jignești cât mai eficient

ianuarie 5, 2012

Când vrem să jignim un om cât mai eficient, trebuie să știm câte ceva despre viața lui. În mare, ce preocupări are, care îi sunt slăbiciunile. Nu e bine să inițiem o acțiune de jignire la nervi, pentru că va fi una nereușită.

Prin urmare, ne folosim de informațiile cunoscute. Dacă omul este actor și a spus o minciună, putem folosi replica: „Doar nu s-a făcut actor degeaba. Ar putea lua Oscar pentru minciună și ipocrizie!”

Dacă omul se întâmplă a fi muzician, putem spune, de exemplu: „Nici nu-i de mirare că se poartă așa, boului îi cântă o muzicuță în creier!”

Dacă persoana pe care vrem să o jignim are un nume de familie amuzant, să zicem, Prostire sau Înceteanu, iar el tocmai a luat o decizie nefericită sau a dat o replică neinspirată, putem zice, pe un ton de cunoscător, pufnind cu un ușor dispreț: „Eh, nu degeaba îl cheamă Prostire!”

Ne ajută foarte mult dacă inamicul nostru care trebuie jignit a făcut mai multe facultăți. Atunci îi putem da următoarea replică, însoțită de un rânjet: ‚Ai trecut prin facultățile alea ca gâsca prin apă! Ia du-te cu diplomele în brațe la un test de inteligență, să vedem dacă te ajută să-l treci!”

În cazul în care persoana pe care vrem să o insultăm este de sex feminin, situația se rezolvă simplu, folosind expresia “creier de găină”. Dacă este și însărcinată, ne putem lega de acest detaliu. Dar folosind un termen ceva mai înjositor. Vă recomand să încercați „borțoasă” sau „cu burta la gură”. Ex: „Acum că ești borțoasă, poți spune că ai și tu un creier, chiar dacă nedezvoltat”. Sau, dacă vrem să jignim felul în care arată, care are o importanță primordială pentru persoanele de sex feminin, spunem: „Mă mir că cineva a vrut să te fută.”

Dacă persoana pe care vrem să o insultăm este de sex masculin, trebuie să-i atacăm organele sexuale, care reprezintă cel mai important lucru pentru aceasta. Putem insinua că adversarul nostru nu are testicule sau că are un organ sexual de dimensiuni foarte mici în orice situație, dar mai ales dacă acesta a refuzat să îndeplinească o provocare de orice fel. De exemplu, să treacă autostrada aglomerată în fugă.

În situația în care vrem să jignim un medic, putem profita de faptul că acesta a avut un eșec personal pentru a-i spune: „Nu vezi că nu te poți salva pe tine? Cum vrei să salvezi viețile altora?!?”

Dacă adversarul nostru se întâmplă să fie un membru al familiei, îi putem da oricând replica „mi-e rușine că avem același nume” sau, dacă este vorba de copilul dumneavoastră, „dacă știam că o să te nasc pe tine, nu făceam sex niciodată!”

Dragii mei, urmați cu mare încredere aceste sfaturi pe care vi le dau din toată inima și priviți cum inamicii voștri cad secerați de vorbele voastre grele. Cu puțină atenție și dăruire, cu toții putem învăța chiar AZI să jignim mai eficient!

 

Related posts:

Cum să comunici pe internet

Cum să fii un părinte model

Cum să te joci maccao

Cum să te joci bedminton

6 comentarii leave one →
 1. ianuarie 5, 2012 4:05 pm

  Daca e mascul, merge si o urare care s-o includa pe respectabila sa mama.

 2. februarie 2, 2012 6:32 pm

  bune sugestiile :) cateva dintre ele pot suferi ceva modificari, nu de alta, daca i-o zicem, macar sa i-o zicem de tot :)

 3. februarie 29, 2012 7:41 am

  băi, mă speriați. voi chiar luați „sfaturile” în serios? eu le scriu ironic, tocmai pentru a face mișto de oamenii care sunt atât de involuați încât îi jignesc pe alții în felul ăsta atât de primitiv. :)

 4. sor permalink
  martie 12, 2012 9:23 am

  Don’t talk like one of them. You’re not! Even if you’d like to be. To them, you’re just a freak, like me! They need you right now, but when they don’t, they’ll cast you out, like a leper! You see, their morals, their code, it’s a bad joke. Dropped at the first sign of trouble. They’re only as good as the world allows them to be. I’ll show you. When the chips are down, these… these civilized people, they’ll eat each other. See, I’m not a monster. I’m just ahead of the curve.

 5. noiembrie 26, 2015 8:13 pm

  Hhahaha :)))

Trackbacks

 1. Cum să-ți crești șansele să fuți o tipă deșteaptă « cosas de nada

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: